Про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті детального плану території для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій (газової заправки) по вул. Героїв Майдану, в с. Михайлівка Кам’янського району Черкаської області (в межах населеного пункту с. Михайлівка)

«Детальний план території частини села по вул. Героїв Майдану площею 0,18 га в адміністративних межах с. Михайлівка Кам`янського району Черкаської області для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій» розроблений ФОП «Музика В.О.»

Головна мета Детального плану території - визначення функціонального призначення, режиму та параметрів території проектування. Територія, яка проектується детальним планом, знаходиться в адміністративних межах Михайлівської сільської об`єднаної територіальної громади, в межах населеного пункту села Михайлівка по вул. Героїв Майдану. Земельна ділянка, що проектується належить до земель загального користування. Проектом ДПТ передбачається розміщення та експлуатація будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій. Проект ДПТ спрямований на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури села.

Замовником Детального плану території виступає виконавчий комітет Михайлівської сільської ради.

З матеріалами проекту Детального плану території частини села по вул. Героїв Майдану площею 0,18 га в адміністративних межах с. Михайлівка Кам`янського району Черкаської області для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій можна ознайомитись в приміщенні Михайлівської сільської ради у робочі дні за адресою: 20825, с. Михайлівка, Кам’янського району, вул. Героїв Майдану, 27. Матеріали проекту Детального плану території також розміщенні на веб-сайті Михайлівської сільської ради: https://myhsilrada-otg.gov.ua

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій до ДПТ - заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Матрос Олександр Володимирович.

Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення.

Презентація проекту Детального плану території частини села по вул. Героїв Майдану площею 0,18 га в адміністративних межах с. Михайлівка Кам`янського району Черкаської області для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій відбудеться 08.10.2018 р. о 13.00 в актовому залі Михайлівського Будинку культури по вул. Героїв Майдану, 27 в с. Михайлівка.


Виконавчий комітет Михайлівської сільської ради




Завантаження

Детальний план території частини села по вул. Героїв Майдану площею 0,18 га в адміністративних межах с. Михайлівка Кам`янського району Черкаської області для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій