Відомості про поіменне голосування на вісімнадцятій сесії Михайлівської сільської ради ОТГ VII скликання

27 березня 2019 року Голосування
  1. Про звіт про виконання бюджету об`єднаної територіальної громади за 2018 рік
  2. Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади за 2018 рік.
  3. Про звіт сільського голови.
  4. Про виконання Програми благоустрою, озеленення та поліпшення екологічного стану в населених пунктах Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади за 2018 рік
  5. Про внесення змін до рішення сільської ради від 22.12.2018 року 15 - 1/VII «Про бюджет об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».
  6. Про Правила утримання території і дотримання тиші в населених пунктах Михайлівської об`єднаної територіальної громади.
  7. Про правила поведінки дітей і підлітків у громадських місцях та на вулицях населених пунктів Михайлівської об`єднаної територіальної громади
  8. Про затвердження Положення про Михайлівський будинок культури.
  9. Про делегування функцій замовника.
  10. Про затвердження відбору організатора аукціону з продажу майна комунальної власності
  11. Про надання матеріальної допомоги жителям Михайлівської об`єднаної територіальної громади.
  12. Про встановлення вартості віконних рам та дверей бувших у використанні.
  13. Про внесення змін до рішення сільської ради від 26.06.2018 № 7 - 7/VІІ «Про встановлення розміру ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності на території Михайлівської сільської ради на 2019 рік».
  14. Про вилучення земельної ділянки гр. Круть В.І.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок гр. Музика І.Г., Воронін В.В., Жарков П.О.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з послідуючою передачею у приватну власність гр. Шевчук Л.І.
  17. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 49 років гр. Пугач С.В. гр. Пугач В.Р.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Солод П.М.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Стрикаль С.В., гр. Кукса О.А. гр. Кульбачна Н.Ф.
  20. Про Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов`язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Михайлівській сільській раді на 2019 рік
  21. Про план роботи Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади на ІІ квартал 2019 року.