"Про виконання бюджету об'єднаної територіальної громади за I квартал 2018 року."


"Про виконання Програми соціально-економічного розвитку Михайлівської сільської ради об'єднаної територіальної громади за I квартал 2018 року."


"Про внесення змін до рішення сільської ради від 10.01.2018 року № 1 - 14/VII "Про бюджет об'єднаної територіальної громади на 2018 рік" (із змінами та доповненнями, внесеними рішенням сільської ради від 22.02.2018 року № 3 - 5/VII)."


"Про внесення змін до рішення сільської ради від 10.01.2018 року № 1 - 17/VII "Про затвердження штатного розпису працівників установ, що знаходяться на утриманні Михайлівської сільської ради на 2018 рік"


"Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів та комп'ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету об'єднаної територіальної громади."


"Про Порядок підготовки та прийняття регуляторних актів Михайлівською сільською радою."


"Про створення відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій виконавчого комітету Михайлівської сільської ради."


"Про вступ до Асоціації об'єднаних територіальних громад."


"Про створення комунального підприємства Михайлівської сільської ради."


"Про затвердження розміру заробітньої плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об'єктів комунальної власності на 2018 рік."


"Про встановлення умов оплати праці першому заступнику та заступнику сільського голови з питань діяльності виконавчих органів на 2018 рік."


"Про надання матеріальної допомоги жителям Михайлівської об'єднаної територіальної громади."


"Про Програму організації та фінансування громадських робіт у 2018 році."


"Про приватизацію земельних ділянок гр. Мураховської С.М., Білоконя О.М., Дриженка В.П."


"Про вилучення земельних ділянок у гр. Швеця М.В., Шинкаренко О.М., Скородіда О.М., Скородіда І.М."


"Про надання погодження гр. Курінній А.А. на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної частки (паю) площею 5,3382 га, кадастровий номер 7121884000:02:000:1108, розташованої на адміністративній території Михайлівської сільської ради, за межами населеного пункту, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва."


"Про надання дозволу гр. Виннику С.В. на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки в межах села Михайлівка загальною площею 0,57 га."


"Про надання дозволу гр. Якимів Г.І., Чумак Н.В., Кушці Р.С., Марченко О.І. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки."


"Про надання дозволу гр. Солод Л.А. на розробку проекту із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 0,25 га, розташованої в межах села Михайлівка по вул. Шевченка, 168."


"Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельних ділянок Михайлівської сільської ради з кадастровим номером: 7121885600:01:001:0238 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, в с. Ребедайлівка, вул. Кам'янська, 2-л на території Михайлівської сільської ради Кам'янського району Черкаської області."


"Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Земцової Катерини Василівни площею 0,2395 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Пляківка, пров. Молодіжний II, 9."


"Про надання дозволу гр. Волошиній С.І. на виготовлення технічної документації із землеустрою по встановленню меж земельної ділянки, орієнтовною площею 0,2500 га, що знаходиться за адресою: с. Ребедайлівка, вул. Садова, 4."


"Про надання дозволу гр. Замогильній З.О. на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у приватну власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га, розташованої в межах с. Ребедайлівка по вул. Кам'янська."


"Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об'єднання земельної ділянки площею 8,7048 га (кадастровий номер: 7121884000:01:001:0857), комунальної власності, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої в межах с. Михайлівка Кам'янського району Черкаської області."


"Про план роботи Михайлівської сільської ради об'єднаної територіальної громади на III квартал 2018 року."


"Про затвердження акту встановлення зовнішніх меж землеволодіння гр. Марченко О.І."