Весна - це пора пробудження та оновлення всього живого навколо, адже саме навесні ми очікуємо змін, причому в усіх сферах життя. Тож, хоча зима і залишилася вже позаду, але охайний і по-справжньому весняний вигляд населених пунктів так просто не дається: докладати зусиль треба до всього.

Так, традиційно навесні, до розпускання дерев, кущів, квітів та інших рослин, небайдужі жителі селища Лісове, на чолі з депутатом Михайлівської сільської ради об`єднаної територіальної громади по виборчому окрузі с. Лісове Євтушенко Г.В., зібралися разом 14 березня та провели заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, а саме приведення у належний санітарний стан лісосмуг та узбіччя дороги, яка проходить від автомобільної дороги державного значення до селища Лісове.

У заходах взяли участь майже 40 осіб, з них 20 дорослих та 20 дітей. Голова Михайлівської об`єднаної територіальної громади Максименко В.П. посприяв у виділенні транспорту для вивезення сміття. Завершився суботник частуванням солодощами, гарячим чаєм та солодкими напоями.

Михайлівська сільська рада виносить подяку небайдужим жителям селища Лісове, які долучилися до заходів та прийняли участь у суботнику.