Михайлівська сільська рада в період з 7 по 19 грудня 2019 року проводить громадські обговорення проекту «Стратегія розвитку Михайлівської сільської об’єднаної територіальної громади на період до 2026 року» (далі – проект Стратегії).

Робота над розробкою цього проекту проводилась з лютого по листопад 2019 року робочою групою з розробки Стратегії, працівниками Михайлівської сільської ради та Черкаським центром розвитку місцевого самоврядування. Друковані примірники проекту Стратегії ОТГ знаходяться у Михайлівській сільській раді (відділ економічного розвитку, торгівлі та інвестицій).

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проекту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні заходи виконання Стратегії розвитку.

Нам важливо почути думку кожного жителя громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення, з приводу стратегічних напрямів та цілей, що визначені у документі.

Просимо Вас до 19 грудня 2019 року на електронну адресу info@myhsilrada-otg.gov.ua надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно додатку, а в темі повідомлення зазначати «Обговорення Стратегії». Також зауваження та пропозиції приймаються відділом економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Михайлівської сільської ради у письмовому вигляді.

Контактною особою по питаннях громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Михайлівської ОТГ є начальник  відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Надія Вакуленко, тел. 098 496 9030.

У подальшому всі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд сесії сільської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу відбувалась за участю представників адміністративних одиниць, які увійшли до складу Михайлівської об’єднаної територіальної громади, депутатів, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів та органів місцевого самоврядування за експертної підтримки Черкаського центру розвитку місцевого самоврядування – радника з питань регіонального розвитку Григорія Перерви.